Selasa, 3 April 2007

Komputer Dalam Internet???

Mesti korang pelikkan dengan tajuk kali ini. Komputer di dalam internet????

Adakah korang mahu komputer korang boleh dibuka di mana2 sahaja..???

Segala fail dalam komputer tu pun boleh dibuka tak kira di mana pun korang berada asalkan ada kemudahan internet.

Mempunyai kemudahan game, email, Internet Messanger, ruang simpanan fail, music player, kemudahan untuk mengubah desktop komputer tu seperti yang ada pada komputer biasa dan pelbagai lagi kemudahan seperti yang ada pada komputer biasa dengan percuma.

Ni aku tunjukkan sedikit screenshot. Click kat gambar tu untuk besarkannya.


Teringin nak guna??

Daftarlah di sini:- Goowy

2 ulasan:

kodin berkata...

oooo.. ade gak bende camnih ek.. bagos2.. saya biase gune xmailharddrive... good info

kodin berkata...

oooo.. ade gak bende camnih ek.. bagos2.. saya biase gune xmailharddrive... good info